søndag, august 05, 2007

Utflukt Skeikampen - ned og opptur

Undertegnede med Svein og Nils-Odd som turkamerater, vendte nesa mot Skeikampen for å teste ut alle de flotte sykkelstiene som visstnok skal være der.


Mange stier å velge mellom



Hvor er vi, og hvor skal vi?


Første dagen ble en heller dårlig opplevelse.
Det er ikke like artig å sykle i sterk kuling og regn på fjellet! Da blir det fort kaldt med bare litt sykkeltøy. Denne dagen ønsket vi også å utforske stier på egenhånd og ikke følge i andres fotspor(ferdig beskrevne turer). Dette medførte mange bomturer og mye dårlig stivalg!
Som om ikke det var nok, så tok også bakhjulet på Spider'n å sa takk for seg. Navet var helt ødelagt og ikke mulig å sykle på. Spesielt artig at det skjedde på toppen av Prestekampen. Toppen du ser på bildet under... Da ble det en lang og kald trilletur hjem.


Prestekampen i det fjerne. Alias ulykkesfjellet!


Dagen derpå ble heldigvis mye bedre. Med solskinn, mindre vind(men langt fra vindstille) og leid sykkel for anledningen, så bar det avgårde innover fjellet.
For å ikke rote oss bort i for mange dårlige stier denne dagen, så tok vi en "ferdig" løype. Det var nok ikke dumt, for da fikk vi mange fine stier og mye morro!




Ikke alltid like lett å holde seg på stien!


Alt i alt så virket Skeikampen veldig lovende. Synd vi kun fikk noen få timer den ene dagen til å virkelig se hva det var godt for. Første dagen prøver vi bare å glemme...

Ingen kommentarer: